Lemn Prod
Acasă Despre noi Produse Contactaţi-ne

 
 
 
   
 
  Despre noi
 
Lemn Prod Com Impex S.R.L a fost înfiinţată în anul 1999 şi este situată în Bărcăneşti, judeţul Prahova. Cu un efectiv de 35 angajaţi, Lemn Prod Com Impex S.R.L produce o gamă largă de: scaune, mic mobilier, mese, canapele. Produsele şi serviciile noastre au ca piaţă principală de desfacere România.
 
Clienţii noştri sunt firme importante de pe plan local şi naţional. Personalul nostru este pregătit în mod constant în traininguri organizate de companie. Punând accent pe calitatea produselor şi promptitudinea cu care răspundem solicitarilor dumneavoastră suntem siguri ca veţi fi mulţumiţi de serviciile noastre.
Vom fi cu siguranţă un sprijin real în creşterea afacerii dumneavoastra.
 
Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să ne contactaţi.
 
  Manageriat
 

Sunt bucuros să vă invit să ne vedeţi o parte a produselor noastre în locuri în care, dacă veţi ajunge, sunt sigur că vă simţiţi bine.
Sper ca vizitarea acestui site să vă facă plăcere şi să ne ajute să devenim ... prieteni!

Ion Ilioiu

 
  Fabrica
 

Fabrica
 
 
 
Lemn Prod este o fabrică de mobilier din lemn masiv, care vă oferă o gamă largă de produse, conforme cu cerinţele Dvs. Vă oferim scaune, mese, paturi, canapele şi fotolii de diferite forme şi modele, care corespund celor mai înalte standarde de calitate şi fiabilitate. Mesele şi scaunele din lemn masiv, de diferite forme si culori sunt foarte potrivite afacerii Dvs., pentru baruri, restaurante, cafenele şi cluburi. Scaunele şi fotoliile directoriale se integrează cu succes în aspectul modern al birourilor manageriale. Canapelele şi paturile din lemn masiv vă conferă confortul şi fiabilitatea specifică produselor confecţionate din lemn masiv.

 
 

Copyright © 2005 - 2019 S.C. Lemn Prod S.R.L.